Om Red-Pat.com

Jeg startet med hobbyfotografering da jeg fikk mitt aller første speilreflekskamera i konfirmasjonsgave på begynnelsen av 80-tallet. Siden den gang har jeg sett verden gjennom kameralinsen, og er på stadig søken etter det neste fantastiske motivet. De siste årene har jeg spesialisert meg på bryllupsfotografering. Bryllupsdagen er en av de viktigste hendelsene i mange menneskers liv, og det gir meg mye glede å kunne fange og forevige følelsene av glede for det lykkelige brudepar.

Jeg vet hvor viktig det å gjøre brudeparet fornøyd. For meg er ethvert oppdrag en unik opplevelse. Standardiserte bilder er ikke noe jeg opererer med: Det sentrale er å få vist frem brudeparets personlighet gjennom stillbilder. I tillegg til bilder av brudeparet, kan jeg også hyres inn for å fotografere selve vielsen og den påfølgende festen. Ta kontakt for en uforpliktende prat, dersom du ønsker et tilbud på avtaler som ikke fremgår av prislisten min.